Završna priredba treće generacije predškolaraca

Treća generacija predškolaraca iz našeg vrtića marljivo je radila sa svojim odgojiteljicama tetom Davorkom i tetom Helenom kako bi svojim prijateljima iz vrtića, roditeljima i gostima pripremila priredbu kojom će se oprostiti od svojih predškolskih dana.

Na početku programa sve prisutne pozdravila je ravnateljica vrtića Ana Ricijaš koja je svoj govor dobrodošlice završila riječima Marie Montessori: „Mi ne možemo učiti dijete kako da bude umjetnik, ali mu možemo pomoći da samo razvije: Oko koje vidi; Ruku koja sluša, Dušu koja osjeća.“

Predškolarci su gostima pripremili bogat program u sklopu kojeg su izveli dva igrokaza: „Neposlušno mače“ i „Djed i repa“ te recitacije „Kako se može štedjeti mama“, „Priroda i mi“, „Polazak u školu“ i „Privjesak od zlata“ te pjesmu „Kad ljubav dolazi“, a sve prisutne posebno su dirnuli izvedbom pjesme „Đaci prvaci“.

Svakom predškolarcu je uručena diploma te mali poklon iznenađenja koji će ih podsjećati na lijepe i sretne dane provedene u vrtiću.

Nakon priredbe družili su se sa svojim prijateljima, roditeljima i ostalim gostima na domjenku koji su pripremili djelatnici vrtića.

Zahvaljujemo svim roditeljima, općinskom načelniku Mladenu Hercigonji, predsjednici Društva „Naša djeca“ Tuhelj Snježani Romić i učiteljici Pavici Iveković što su se odazvali pozivu i došli podržati naše buduće prvašiće. Našim đacima prvacima želimo puno uspjeha u školi!

Skip to content