Dječji tjedan 02.10. – 06.10.

Ovaj tjedan u dječjem vrtiću Potočić Tuheljski obilježen je DJEČJI TJEDAN. Kroz različite aktivnosti i posjete djeca su doživjela nova iskustva i avanture. U ponedjeljak su djeca iz obje skupine otišla do školskog igrališta te su zajedno sa djecom iz škole plesala i pjevala.

U utorak je djecu posjetila zdravstvena voditeljica Vlatka koja je s djecom provela antropometrijska mjerenja, dok je srijeda je bila rezervirana za posjet općini Tuhelj. Djeca su s odgojiteljicom nacrtala grb općine kao poklon za načelnika. Postavljali su različita pitanja na koje je načelnik davao zanimljive odgovore. Vrtić su u četvrtak posjetila djeca iz škole koja su pripremila različite priče i igre za vrtićku djecu.

Svi zajedno podružili smo se na dvorištu i ugodno proveli vrijeme. Djeci najzanimljiviji dio ovog tjedna bio je petak-dan za izvođenje pokusa. Proveli smo tri različita pokusa u kojima su sudjelovala sva djeca iz starije odgojne skupine. Djecu je posjetio mađioničar Luka Vidović koji je djecu obradovao svojim čarobnim trikovima. Uzbuđenja i smijeha na dječjem licu nije nedostajalo tijekom ovog zanimljivog tjedna!

Skip to content